بهترین-یراق-آلات-کابینت-ام-دی-اف-تجهیز-یراق

یراق آلات کابینت چیست و هرکدام چه کاربردی دارند؟

دسته بندی : بلاگ راهنمای خرید لوازم آشپزخانه

یراق آلات قطعاتی هستند که در ساخت و تکمیل وسایل مختلف به کار می روند؛ بنابراین طبق این تعریف یراق آلات کابینت شامل تمام قطعات و تجهیزاتی است که برای ساخت و تکمیل کابینت ها به کار می رود. یک کابینت بدون یراق آلات مناسب کاربرد درست و کار آمدی نخواهد داشت. یراق آلات کابینت […]

یراق آلات قطعاتی هستند که در ساخت و تکمیل وسایل مختلف به کار می روند؛ بنابراین طبق این تعریف یراق آلات کابینت شامل تمام قطعات و تجهیزاتی است که برای ساخت و تکمیل کابینت ها به کار می رود.

یک کابینت بدون یراق آلات مناسب کاربرد درست و کار آمدی نخواهد داشت. یراق آلات کابینت باعث می شوند تا کابینت در وهله ی اول به خوبی مونتاژ و نصب شود و درب ها و کشو ها به راحتی باز و بسته شوند. البته برخی یراق آلات مانند دستگیره و پایه، نمای کابینت را نیز تحت تاثیر قرار می دهند.

یراق آلات کابینت شامل لولا، پیچ، جک، پایه کابینت، قرنیز و … می شود که اگر در ساخت کابینت استفاده نشوند، در واقع کابینت ها کاربری صحیح خود را از دست می دهند. در واقع یراق آلات نقش تعیین کننده و بسیار مهمی در کیفیت نهایی و طول عمر کابینت ها دارند.

یراق آلات کابینت

در این مقاله شما را با انواع یراق آلات کابینت و کاربردشان آشنا می کنیم و در ادامه با کیفیت ترین یراق آلات کابینتی را به شما معرفی خواهیم کرد.

لولا کابینت

تقریبا تمام سازه هایی که دارای درب هستند، لولا هم دارند. لولا ها انواع متفاوتی دارند و با توجه به جنس درب و وزن آن انتخاب می شوند؛ لولایی که برای کابینت استفاده می شود لولا گازور نام دارد. کارایی اصلی لولا گازور ها اینست که درب را به بدنه ی کابینت متصل می کنند و باعث سهولت در باز و بسته کردن درب می شوند.

لولا گازور ها در مدل های متنوعی تولید می شوند که هرکدام به غیر از کارکرد اصلی، کارایی های دیگری نیز دارند:

  • لولا گازور ساده: رایج ترین لولا گازور است که لولای 90 درجه نیز نام دارد.
  • لولا گازور آرام بند: پر مصرف ترین لولا گازور است که طول عمر بسیار بالایی دارد و به یک پمپ آرام بند مجهز است.
  • لولا گازور شیشه: برای اتصال درب های شیشه ای به بدنه ی چوبی کابینت استفاده می شود و در دو نوع موجود است که نوع اول با چسب بر روی شیشه چسبانده می شود و نوع دوم در سوراخی که بر روی شیشه تعبیه می شود نصب می گردد.
  • لولا گازور درجه دار: برای درب هایی که با زاویه ای بیش از 90 درجه باز می شوند، استفاده می گردد.
  • لولا گازور خاص: برای کابینت هایی با قطر بیش از 25 میلی متر استفاده می شود و قیمت بالا تری نسبت به لولا گازور های دیگر دارد.

جنس لولا کابینت ها در طول عمر آن ها تاثیر بسزایی دارد. همچنین خرید لولا از برند های معتبری مثل بلوم، یونی هوپر، هفله، فانتونی، ملونی، امیت و … باعث می شود تا خیال شما بابت کیفیت لولای مورد نظرتان راحت تر باشد.

انواع لولا کابینت

جک کابینت

باز کردن درب کابینت های هوایی به سادگی درب کابینت های زمینی نیست. زمانی که درب کابینت را رو به بالا باز می کنید، نیاز به نیرویی برای نگه داشتن درب در بالا دارید. وظیفه ی جک کابینت سهولت در باز شدن و باز ماندن درب کابینت های هواییست.

جک کابینت بر اساس عملکرد در سه گروه، دسته بندی می شود و قیمت متفاوتی دارد:

  • جک پمپی کابینت: به دلیل قیمت ارزان تر، رایج ترین جک درب کابینت است.
  • جک اتوبوسی: درب کابینت را به صورت موازی با درب کابینت های بالا باز می کند.
  • جک اونتوس: گرن ترین و پیشرفته ترین مدل جک است و دو درب را به صورت هم زمان باز می کند.

در هنگام خرید جک درب کابینت لازم است به وزن درب کابینت خود دقت کنید تا جک مناسبی را انتخاب نمایید.

از معروف ترین برند های تولید کننده جک درب کابینت می توان به یونی هوپر، ملونی، بلوم، فانتونی، صامت، سارو و … اشاره کرد که در این میان جک کابینتی بلوم بهترین و با کیفیت ترین جک کابینتی است.

برای دیدن انواع جک ها و آشنایی با عملکرد دقیق آن ها می توانید به صفحه ی جک کابینت مراجعه نمایید.

انواع جک درب کابینت

پایه کابینت

هیچ کابینتی به صورت مستقیم بر روی زمین قرار نمی گیرد و توسط چند پایه به زمین فیکس می شود. هرچند پایه کابینت یراقی نیست که چندان به چشم بیاید، اما نقش مهمی در استحکام و زیبایی کابینت ها دارد. انواع پایه کابینت بر اساس جنس پایه دسته بندی می شوند تا با توجه به جنس و مدل کابینت خود، بتوانید بهترین مدل را انتخاب نمایید:

  • پایه کابینت فلزی: از با کیفیت ترین پایه هاست و به دلیل تحمل وزن و طول عمر بالایی که دارد، بسیار پر فروش است. پایه کابینت فلزی در سه جنس استیل و آلومینیوم و آبکاری تولید می شود.
  • پایه کابینت شیشه ای: علاوه بر تحمل وزن بالا بسیار زیبا و فانتزیست.
  • پایه کابینت پلاستیکی: از قدیمی ترین و ارزان ترین پایه هاست که قابلیت تعویض آسانی نیز دارد.
  • پایه کابینت چوبی: به دلیل قابلیت رنگ پذیری، قابل ست شدن با کابینت های چوبی را دارد و دارای قدرت تحمل بسیار بالاییست.

برند های معتبر سه آ، الکا، تی اس و … از معتبر ترین برند های تولید پایه کابینت با کیفیت هستند.

انواع پایه کابینت

قرنیز کابینت

قرنیز کابینت وظیفه ی آب بندی و زیبایی بخشی به نمای کابینت ها را دارد و با نام های آب گیر کابینت، آب بند پشت صفحه کابینت و … نیز شناخته می شود.

قرنیز ها از نظر شکل ظاهری به دو گروه تقسیم می شوند:

  • قرنیز تخت (وسترمن): که قدیمی ترین نوع قرنیز است و تنوع رنگ محدودی دارد.
  • قرنیز نیم گرد (قاشقی): که تنوع رنگ بالایی دارد و با هر رنگ کابینت ست می شود.

در واقع اگر بر روی سطح کابینت شما مایعاتی مثل آب ریخته شود، قرنیز کابینت از ریختن آب به پشت کابینت جلوگیری می کند و همین امر باعث می شود تا عمر مفید کابینت شما بیشتر شود.

انواع قرنیز کابینت

پاخور کابینت

اکثر افراد ترجیح می دهند که زیر کابینت هایشان مشخص نباشد تا گرد و خاک کمتری به خود بگیرد و زیبایی بیشتری نیز داشته باشد؛ بنابراین از پاخور کابینت استفاده می کنند. پاخور ها در سه جنس متفاوت تولید می شوند:

  • پاخور چوبی: قدیمی ترین پاخور است که از جنس و رنگ خود کابینت های ام دی اف تولید می شود، اما به دلیل ضد آب نبودن عمر نسبتا کمی دارد.
  • پاخور پلاستیکی: یا پی وی سی که ضد آب است و در رنگ نقره ای خش دار تولید می شود.
  • پاخور فلزی: نیز با قابلیت ضد آب بودن ساخته شده و در رنگ های زیتونی، مسی، طلایی، شامپاینی، موکا و کروم وجود دارند.

پاخور ها ابعاد متفاوتی دارند تا شما بتوانید علاوه بر جنس و رنگ پاخور، ابعاد مناسب کابینتتان را نیز انتخاب کنید. در هنگام انتخاب دقت کنید که پاخور را از میان برند های معتبری مثل ملونی، فانتونی، آلبا و … انتخاب کنید که از کیفیت پاخور کابینت مطمئن باشید.

انواع پاخور کابینت

ریل کشو

کشو، یکی از مهم ترین بخش های کابینت است که تاثیر بسزایی در نظم دهی به وسایل آشپزخانه دارد و ریل کشو یراقی اختصاصی برای نصب و حرکت آسان کشو کابینت است. در واقع هر کشو به یک جفت ریل در طرفین خود نیاز دارد تا بتواند به سادگی حرکت کند. ریل ها از نظر عملکرد به 4 دسته تقسیم می شوند:

  • ریل غلتکی: یا ریل سفید که از قدیمی ترین ریل هاست و امروزه به دلیل پایین بودن کیفیت و تحمل وزن پایین، مورد استفاده قرار نمی گیرد.
  • ریل ساچمه ای: پر مصرف ترین ریل موجود در بازار است و با وجود قیمت ارزان، طول عمر و کیفیت بالایی دارد و تا انتها باز می شود.
  • ریل تاندم فول: یا ریل زیر کشو که زیر باکس کشو نصب می شود. کشوهای مجهز به ریل تاندم، تا انتها بیرون می آیند و در صورت نیاز، به راحتی از روی ریل برداشته می شوند.
  • ریل بدنه دار: یا ریل جعبه ای، ریلی است که نیازی به کشوی مجزا ندارد. در واقع شما می توانید به راحتی طبقه های داخلی کابینت خود را به این ریل بدنه دار مجهز کنید تا کشوهای بیشتری را در اختیار داشته باشید.

برند های نام آشنا و معروفی مانند فانتونی، بلوم و یونی هوپر در زمینه ی تولید ریل کشو با کیفیت فعالیت می کنند. شما می توانید انواع ریل در برند های متفاوت را در صفحه ی ریل کشو ببینید و از عملکرد دقیق و قیمت آن ها مطلع شوید. هر ریل قابلیت تحمل وزن خاصی را دارد، پس در هنگام خرید به تحمل وزن ریل ها توجه کنید.

انواع ریل کشو

تفاوت یراق آلات کابینت و تجهیزات کابینت چیست؟

همان طور که پیش تر نیز ذکر شد یراق آلات کابینت به لوازمی گفته می شود که برای ساخت و تکمیل کابینت مورد استفاده قرار می گیرند و بدون آن ها کابینت کاربری درست خود را از دست می دهد؛ اما تجهیزات کابینت صرفا برای مجهز کردن کابینت ها هستند و کاربری کابینت را ساده تر و بهتر می کنند.

به عنوان مثال سبد های سوپری، سطل زباله کابینتی، آبچکان و … جزو تجهیزات کابینت هستند که به ما کمک می کند تا نظم و زیبایی بیشتری را به کابینت ها ببخشیم.

فروشگاه تجهیز یراق یک مرجع تخصصی یراق آلات و تجهیزات کابینت است که به شما کمک می کند تا علاوه بر کسب اطلاعات کامل درباره ی انواع یراق آلات و تجهیزات کابینت و کمد، به سادگی محصولات مورد نظر خود را از طریق اینترنتی، تلفنی و حضوری سفارش دهید.

تمامی سفارشات شما پس از ثبت همراه با گارانتی معتبر کالا و ضمانت اصالت محصول به صورت رایگان برای شما ارسال می شوند تا خاطره ای خوش از خرید خود داشته باشید.

تاریخ انتشار: 16.10.1400
نظرات کاربران

پرسش و پاسخ (3)

نظرات شما کاربر عزیز با دقت و حساسیت خوانده می شود و پاسخ شما در کمتر از 8 ساعت برایتان ارسال می شود .

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • بابایی 1400.12.06

    سلام ریل بدنه دارو از کجا میتونم تهیه کنم؟ نصبش سادس یا به نصاب نیاز داره؟

    • مرتضی 1400.12.07

      انواع ریل بدنه دار با سایز های متفاوت رو میتونین در صفحه ی ریل کشو ببینید و تهیه کنید. اگر شما فنی باشید احتمالا میتونید ریل ها رو خودتون نصب کنید. اما پیشنهاد ما اینه که از نصاب حرفه ای کمک بگیرید تا کارتون راحت تر و دقیق تر انجام شه.

  • آموزش اتوکد 1402.02.14

    سلام وقت بخیر
    خیلی خوب بود مفید و مختصر ممنون

مشاوره رایگان
پرداخت در محل
پشتیبانی 12 ساعته
ارسال سریع

copy right @ TAJHIZ YARAGH 2020