نورپردازی ویترین کابینت

آشنایی با انواع نورپردازی ویترین کابینت

دسته بندی : بلاگ سبک زندگی

تا چند سال قبل، بوفه و ویترین جزو لاینفک دکوراسیون خانه های ایرانی بودند و یک عنصر دکوراتیو برای سالن پذیرایی محسوب می شدند، اما با کم شدن فضای خانه ها، این وسایل رفته رفته جای خود را به قفسه ها و شلف های دیواری دادند. البته هنوز هم در بسیاری از خانه ها ویترین […]

تا چند سال قبل، بوفه و ویترین جزو لاینفک دکوراسیون خانه های ایرانی بودند و یک عنصر دکوراتیو برای سالن پذیرایی محسوب می شدند، اما با کم شدن فضای خانه ها، این وسایل رفته رفته جای خود را به قفسه ها و شلف های دیواری دادند. البته هنوز هم در بسیاری از خانه ها ویترین و بوفه به چشم می خورند.

امروزه با توجه به سبک های جدید معماری داخلی، شکل ظاهری و محل قرار گرفتن ویترین و بوفه تا حدودی تغییر کرده است، به این ترتیب هر قسمت از فضای خانه که نمایی دکوراتیو دارد، به نوعی ویترین محسوب می شود.
یکی از مهم ترین فضاهای منزل که به زیبایی بیشتری نیاز دارد، آشپزخانه است. وجود ویترین در آشپزخانه می تواند ظاهری خاص و جذاب به این محیط ببخشد.
در این مقاله قصد داریم ویترین را به عنوان عناصر دکوراتیو از منظری متفاوت بررسی کنیم و محصولات جدید و مدرن نورپردازی بوفه و ویترین آشپزخانه را معرفی کنیم و جدیدترین ایده های نورپردازی بوفه و ویترین کابینت ارائه دهیم. پس برای آشنایی با بهترین محصولات و ایده های نورپردازی ویترین کابینت تا انتها با ما همراه باشید.

ویترین زیبای آشپزخانه

تعریف ویترین

ویترین فضایی اختصاصی برای نمایش ظروف و اشیای تزیینی است که در هر محیط به شکلی خاص ایجاد می شود. مثلا در پذیرایی، ویترین ها اغلب به صورت کمد قدی تمام شیشه ای یا کمد شیشه ای بوفه دار هستند و در آشپزخانه ها نیز، معمولا کابینت های بدون درب، شلف ها، قفسه ها و کابینت های درب شیشه ای ویترین محسوب می شوند.

تاریخچه ی ورود اولین ویترین به طور دقیق مشخص نیست، اما کاربرد آن برای همه مردم کاملا مشخص است. زمانی که انسان ها احساس کردند که دوست دارند محیط خانه ی خود را با نمایش اشیا و ظروف دکوری و زیبا، جذاب تر کنند ویترین به وجود آمد.

در گذشته از طاقچه های دیواری برای قرار دادن وسایل دکوری در اتاق پذیرایی استفاده می شد و آشپزخانه ها نیز اغلب ویترین خاصی نداشتند. اما رفته رفته طاقچه ها، جای خود را به کمد های چوبی با دیواره های شیشه ای دادند. این کمد های شیشه ای علاوه بر اینکه اشیای دکوری را به زیبایی در معرض دید قرار می دادند، از آنها در برابر گرد و غبار وعوامل بیرونی محافظت می کردند.

در سبک جدید معماری، توجه ویژه ای به آشپزخانه شده و طراحی و دیزاین آن در اولویت طراحی دکوراسیون داخلی منزل قرار گرفته است. به همین دلیل عناصر دکوراتیوی مانند ویترین به سیستم کابینت بندی آشپزخانه اضافه شد و نورپردازی عنصری جذاب برای زیبایی بیشتر ویترین ها معرفی شد. نورپردازی یکی از از ارزان ترین، ساده ترین و مدرن ترین روش هایی است که زیبایی فضاهای دکوراتیوی مانند بوفه و ویترین آشپزخانه و حتی کابینت ها را دو چندان می کند؛ به طوری که نمی توان تاثیر آن را در زیباسازی فضا نادیده گرفت.

ویترین آشپزخانه

تاثیرات ویترین کابینت در دکوراسیون آشپزخانه

کابینت ها، کمدهایی هم شکل و هم اندازه هستند که نمای یکدستی به ظاهر آشپزخانه می دهند. رنگ های سفید، کرم، طوسی و نقره ای پر طرفدارترین رنگ ها برای کابینت آشپزخانه هستند. هر چند که این رنگ ها باعث انعکاس نور شده و فضای آشپزخانه را وسیع تر نشان می دهند اما استفاده از آنها به صورت تک رنگ، باعث می شود فضای آشپزخانه یکنواخت به نظر بیاید.

ویترین آشپزخانه مکانی است که با نمایش ظروف رنگی و زیبا، شادابی و جذابیت را در آشپزخانه ایجاد می کند. به علاوه، وجود ویترین، به عنوان نقطه کانونی در آشپزخانه، چشم ها را به سمت خود می کشاند. بنابراین یک انتخاب هوشمندانه برای شکستن یکنواختی محیط و ایجاد جذابیت در فضا به محسوب می شود.

معمولا ویترین آشپزخانه از جنس خود کابینت هاست و به صورت ساده یا مدل دار ساخته می شود. ویترین تاثیر بسیار زیادی در بزرگ و دلباز نشان دادن آشپزخانه دارد که این قابلیت، برای خانه های کوچک مزیت بزرگی محسوب می شود.

انتخاب مدل، اندازه و تعداد طبقات ویترین آشپزخانه به سبک کابینت ها و اندازه ی آشپزخانه بستگی دارد. در صورتی که مدل ویترین آشپزخانه صحیح و متناسب انتخاب شود، تاثیر بسیاری در افزایش زیبایی ظاهر آشپزخانه دارد.

انواع ویترین آشپزخانه

انواع ویترین آشپزخانه

در انتخاب ویترین کابینت، باید به عوامل مختلفی توجه کنید. مهم است بدانید که ویترین را با چه هدفی انتخاب می کنید و قرار است برای نمایش چه اشیایی از آن استفاده کنید. در نظر گرفتن این فاکتورها شما را در انتخاب بهتر مدل ویترین آشپزخانه کمک می کند.

به طور کلی ویترین ها به دو دسته ی عمده ی ویترین درب دار (شیشه ای) و ویترین بدون درب تقسیم می شوند:

ویترین درب دار

ویترین های با درب شیشه ای متداول ترین نوع ویترین در آشپزخانه هستند که از گذشته تا امروز در کابینت های چوبی و ام دی اف دیده می شوند. اینکه ویترین در کدام قسمت آشپزخانه قرار می گیرد باعث ایجاد تفاوت در ظاهر آن می شود. درساده ترین حالت، شما می توانید درب هر یک از کابینت هایتان را که می خواهید تعویض کنید و به جای آن درب شیشه ای نصب کنید. به این ترتیب، کابینت شما تبدیل به یک ویترین می شود که ظروف و وسایل داخل خود را نمایش می دهد. درب ویترین ها ممکن است بسته به سلیقه ی شما به صورت تمام شیشه یا ترکیبی از چوب و شیشه باشد.

شاید فکر کنید ویترین کابینت، فقط در آشپزخانه های بزرگ کاربرد دارد؛ پس لازم است بدانید که ویترین در آشپزخانه های کوچک باعث بزرگتر دیده شدن آشپزخانه می شود، مخصوصا اگر از درب شیشه ی شفاف برای آن استفاده شود. البته انتخاب نوع شیشه ویترین کاملا اختیاری است. شما می توانید برای ویترین آشپزخانه ی خود از انواع شیشه شفاف، مات و طرح دار استفاده کنید. البته شیشه های شفاف به خاطر همخوانی با همه ی دکوراسیون ها و همچنین شیک بودن و مقرون به صرفه بودن، بسیار پر طرفدار تر از سایر مدل ها هستند. اما اگر تمایلی به دیده شدن وسایل داخل کابینت خود ندارید و تنها می خواهید نمای کابینتتان به صورت ویترین باشد، می توانید از شیشه های مات شده استفاده کنید. شیشه های طرح دار نیز بسته به دکوراسیون شما ویترین زیبایی را می سازند.

درب ویترین مدرن

ویترین بدون درب

ویترین های بدون درب در واقع همان قفسه ها و شلف های دیواری هستند که بیشتر در آشپزخانه های سبک مدرن به کار برده می شوند. این نوع از ویترین ها معمولا در هر نقطه از آشپزخانه قابل نصب هستند و به خوبی قسمت های پرتی آشپزخانه را زیبا و کاربردی می کنند.

مثلا اگر در کابینت بندی شما، جای یخچال در ابتدای کابینت هاست، می توان کاور چوبی کنار یخچال را با نصب چند طبقه، به یک ویترین زیبا تبدیل کرد. این ایده می تواند به رفع مشکل کم جایی در آشپزخانه های کوچک نیز کمک کند. همچنین می توان با نصب چند طبقه در بخش ابتدایی یا انتهایی اپن آشپزخانه، آن را به یک ویترین کوچک و جمع و جور برای قرار دادن وسایل زیبا و ظروف تزیینی تبدیل کرد.

شلف های دیواریِ چوبی و شیشه ای که به کمک انواع گونیا، بست شلف و بست آتاژور در هر جای آشپزخانه قابلیت نصب دارند، از به روز ترین ویترین های بدون درب محسوب می شوند. اندازه، مدل و رنگ این شلف ها کاملا سلیقه ای است و زیبایی منحصر به فردی را به دکوراسیون آشپزخانه می بخشد.

ویترین بدون درب در آشپزخانه

نورپردازی ویترین کابینت

ویترین، شلف ها و قفسه ها جزو وسایل لوکس و تزیینی منزل به شمار می روند و هدف از تهیه ی آنها زیبا سازی محیط منزل است. فارغ از اینکه شما کدام یک را می پسندید، حتما در نظر داشته باشید که همه ی این عناصر دکوراتیو برای جلوه ی بیشتر، به یک نورپردازی هنرمندانه نیاز دارند. نورپردازی، یک روش هوشمندانه برای ایجاد جلوه ی بصری در محیط است. نورپردازی طبقات ویترین، نورپردازی شلف های شیشه ای و چوبی و … از جمله روش های زیباسازی فضای آشپزخانه هستند.

به طور کلی نورپردازی در هر قسمت از خانه که انجام شود، سبک جدید و فضای متفاوتی را خلق می کند. به خصوص نورپردازی کابینت آشپزخانه که تاثیر بسیار زیادی در مدرن سازی فضای آشپزخانه دارد. پس اگر می خواهید یک آشپزخانه ی مجلل و لوکس داشته باشید، از نورپردازی آشپزخانه غافل نشوید.

نورپردازی ویترین آشپزخانه

البته دقت کنید که برای نورپردازی صحیح و اصولی به تجهیزات کارآمد و مدرنی نیاز دارید که به شما در این امر کمک کنند.

تجهیزات نورپردازی مدرن

تجهیزات مدرن نورپردازی شامل طیف گسترده ای از لامپ های ال ای دی شاخه ای و شلنگی، و انواع سنسورهای لمسی، راداری و زیر سطحی و … است که هر کدام با قابلیت فوق العاده ای که دارند، فضا را خوشایند و دلنشین می کنند.

به عنوان مثال می توان برای نورپردازی طبقات ویترین یا شلف های شیشه ای و چوبی، از ال ای دی های متری استفاده کرد و ال ای دی ها را به صورت نورمخفی، در پشت طبقات کار کرد. همچنین می توان برای فضای داخلی کمد ها و کشوهای کابینت، از لامپ های ال ای دی شاخه ای به همراه سنسور داخل کابینت و کمد استفاده کرد.

نورپردازی انواع ویترین آشپزخانه

شما می توانید تمام نورپردازی های انجام شده در محیط آشپزخانه یا فضای ویترین را به سنسورهای حرکتی مجهز کنید تا هنگام نزدیک شدن شما به مکان مورد نظر به صورت خودکار روشن شوند و با دور شدن شما خاموش شوند. با نصب این سنسور علاوه بر بهره مندی از نورپردازی هوشمند محیط، گامی موثر در صرفه جویی مصرف برق برداشته اید. البته تمامی تجهیزات نورپردازی اعم از لامپ ها و سنسور ها کم مصرف هستند تا شما نگران هزینه های مصرفی برق نباشید. همچنین نصب ال ای دی ها و سنسور ها روش ساده و موثری برای لاکچری کردن آشپزخانه هستند.

پس اگر به داشتن یک آشپزخانه مجهز و پیشرفته علاقه مندید، می توانید از نورپردازی کابینت بهترین بهره را ببرید. البته، در کنار نورپردازی اصولی، استفاده از تجهیزات کابینتی مدرن نیز گامی موثر در مدرن سازی آشپزخانه شماست. تجهیزاتی مانند: سبد سوپری کابینت، پریز کابینتی، سطل زباله کابینتی، آبچکان بالای سینک و … باعث می شود تا دکوراسیون آشپزخانه ی شما به روز و حرفه ای به نظر بیاید. تمامی این تجهیزات را می توانید با کیفیت بالا و قیمت مناسب از تجهیز یراق تهیه کنید.

تجهیزات مدرن آشپزخانه

خرید تجهیزات نورپردازی کابینت و کمد از تجهیز یراق

با تغییر سبک معماری در سالهای اخیر، نورپردازی به صورت حرفه ای مورد توجه قرار گرفته؛ به خصوص نورپردازی کابینت و کمد، که تاثیر بسیاری در ایجاد جلوه ی بهتر در دکوراسیون داخلی منزل دارد.

برای انجام یک نورپردازی عالی، علاوه بر داشتن ایده، به تجهیزات حرفه ای و با کیفیت نیاز دارید. تجهیز یراق، بزرگترین آنلاین شاپ تخصصی در زمینه ی عرضه ی محصولات نورپردازی است که تمامی محصولات خود را با ضمانت یک ساله و گارانتی مرجوعی بی قید و شرط عرضه می کند. شما می توانید تمامی تجهیزات نورپردازی را به صورت اینترنتی، تلفنی یا حضوری خریداری کنید.

البته علاوه بر تجهیزات نورپردازی می توانید یراق آلات و تجهیزات تخصصی کمد و کابینت را نیز از این فروشگاه تهیه کنید تا در اسرع وقت و به صورت رایگان برای شما ارسال گردد.

تاریخ انتشار: 22.10.1400
نظرات کاربران

پرسش و پاسخ (2)

نظرات شما کاربر عزیز با دقت و حساسیت خوانده می شود و پاسخ شما در کمتر از 8 ساعت برایتان ارسال می شود .

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • بابایی 1400.12.06

    توی اخرین عکسی که گذاشتین اون طبقاتی که از گوشه ی کابینت بیرون اومدن خیلی جالب بودن. اونا چی هستن؟

    • مرتضی 1400.12.07

      فکر کنم منظورتون سبد های کنج کابینت هست. اون سبد ها در قسمت های گوشه ی کابینت که دسترسی نداره نصب میشن و دسترسی راحتی رو براتون فراهم می کنن. می تونین برای آشنایی با این سبد ها به صفحه ی سبد سوپر مارکت زمینی مراجعه کنید.

مشاوره رایگان
پرداخت در محل
پشتیبانی 12 ساعته
ارسال سریع

copy right @ TAJHIZ YARAGH 2020